Yüksek Onur ve Onur Öğrencilerimiz

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümünde 2023-2024 döneminde yüksek onur ve onur öğrencisi olmaya hak kazanan öğrenciler belli oldu. Ağırlıklı Genel Ortalamasına göre en yüksek ANO’su olan öğrencilerimiz sırasıyla; Süleyman UZUN, Ayşe Rüyam ÖZER, Gülsüm Gaye MALKOÇ ve Muhammed EYYÜPOĞLU “YÜKSEK ONUR ÖĞRENCİSİ” olurken; Hüseyin AYKURT, Fatma Nur ALTINIŞIK, Abdul Basit HEMAT, Abdullah TUTKAÇ, Pınar Beyza DEMİROĞLU, Funda KIRCI, Yaren TİRYAKİ, Hüsnanur GÜLSER, Sevdenur DEMİRTAŞ, Metehan ÖZARSLAN “ONUR ÖĞRENCİSİ” olmuşlardır. Siyasal Bilgiler Fakültesi ev sahipliğinde Canik Kampüsü 100. Yıl Konferans Salonunda gerçekleşen İlk Yüksek Onur ve Onur Belgesi Takdim Töreni’nde öğrencilerimize belgelerini bölüm akademisyenlerimiz verdi.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

264 kez görüntülendi